Piyasalar

Zulüm Görenler Hep Bizim İnsan

Punto:

Ha Kudüs, Ha Doğu Türkistan, Ha Karabağ, Ha da Musul-Kerkük, Veya Afganistan, Pakistan, Irak-Suriye-Lübnan vesaire Dünyada akan kanın ve göz yaşının adı: Mislüman, soyadı: bir yerde Türk, diğer yerde Arap, Kürt ,Alevi, Şii, Sunni ,nitekim ölenler ve zulmü görenler hep bizim İnsan.!

Şüphesiz bu zulüm tekerrürüne kaşı yine hiddetleneceğiz, üzüleceğiz, telin sloganları ve gösterişleri ile haykıracağız, kınama mesajları yağmur gibi yağıp, kavrulan vicdanlarımıza su serpmekten öteye geçmeyecek ve onlar için zulüm bizler için ise hayat yine devam edecek..

Şüphesiz, ne Yüce Allah’ın biz insanlara ve yaptığımız ibadetlere ihtiyacı var, nede Hakka ve Adalete susamış her tenden ve çoğrafyadan,kültürden Müslüman kardeşlerimizin Hakkın divanında karşılığını alacakları mücadelelerinde bize ihtiyacı var.! 

Hak ile Batılın mücadelesinde bize düşen onurlu ve omurgalı eşrefi mahlukat olarak Hakkın ve mazlumun yanında saf tutabilmektir.

İradesini ve ruhunu Siyonistlere, Evangelistlere satmamış olan Müslümanlar için ; Irak, Suriye, Libya, Kudüs Doğu Türkistan, Karbağ,Musul- Kerkük sadece Türklerin, Arapların davası değil cümle Müslümanların davasıdır.!

Asrın işgali, zulmü ve Müslüman soykırımına karşı İSLAM ÜLKELERİ BİRLEŞİK ASKERİ GÜCÜ kurulmalı ve söz konusu ülkeler Ortadoğu’yu Kafkasya ve Asya’yı kontrol ve güvenlik altına almalıdır.!

Bütün Müslümanlar bu işgal ve ihanet projeleri sonlandırılıncaya kadar yaşadıkları en ücra bir köşede de olsa bile bir araya gelip aynı gün aynı saatte protesto gösterileri ile dünyanın dikkatini çekmelidir.!

Bütün Müslümanlar bu ihanet ve işgal projesi bitene kadar Yahudi ve Hristiyan menşeli bütün ürünlere boykot ile onlar için can alıcı darbeyi indirmelidir.!

Bütün Müslümanlar onların para birimlerine olan yatırımlarını bir anda kendi para birimine veya altına çevirmeli onlara can alıcı darbeyi indirmelidir.!

İslam ülkelerinin birlikte direnişini sembolize edecek, kamu spotları, çalıştayları, kongreleri uluslararası platformlarda ve yayın kuruluşlarında sağlanmalıdır.!

Ortadoğu ve Asya’da terörü sübvanse eden, vekalet terör unsurlarını üreten ve kullanan terörize ülkeler ve örgütler hakkında İslam ülkeleri ortak savaş ve soykırım suçu hakkında suç duyurusunda bulunmalı uluslararası insan hakları mahkemelerine davalar açmalı tarihe not düşmelidirler.!

İslam ülkeleri Ortadoğu’yu parsellemeye çalışan ülkeler ile geçmişte yapmış olduğu bütün uluslararası antlaşma ve sözleşmeleri ortak bir tavırla askıya almalıdır.!

İslam ülkeleri nezdinde faaliyet gösteren bütün kamu ve özel teşebbüsler , siyasal partiler sivil toplum kuruluşları topyekün ortak toplantılar, gösteriler, ulusal ve uluslararası mitingler tertiplemeli birlik ve beraberlik içerisinde birlikte direniş sergilemelidir.!

Tabiki bunları yapabilmek için önce kendi içinde taiflere, inançlara, fikri,zihni, ırki ve mezhebi saplantı ve ayrılıklara, aykırılıklara süratle son verilmelidir..

Biz Müslümanlar ancak birlik içinde olursak, özgür ve güçlü olabiliriz, yoksa sahte göz yaşları, kulakları tırmalayan sloganlar, cılız ve anlamsız tepkiler ile ancak ve ancak kendi nefsimizi tatmin ederiz..

Bu Mübarek Ramazan ayının son günlerinin ve Kadir Gecemizin birliğimize, dirliğimizi, uhrevi vebal ve günahlarımızdan kurtuluşumuza , tarihi şamil onurlu direnişimize vesile olması dualarımla..

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN..

selam saygı dua
Prof Dr Ahmet Gökhan YAZICI