Piyasalar

Geldik! Gitmiyoruz!

Punto:

Aslında zaferden de öte,  Malazgirt ve Büyük Taaruz Başkumandanlık meydan muharebesi başarılarını bir birinden ayırt ve mukayese etmeden ,  Fetihler ile özdeşleştirilicek bir haz ve heyecanla kutlanması gerekli iken, 

Müslümanlığa geldimi kimseye söz ve sıra bırakmayan bazı fikri ve ırki devşirme guruhların sırf Büyük  Taaruza Atatürk kumandanlık ettiği için, basite indirgemeye çalışanların payına üç beş cümlede biz yazalım dedik..

Malazgirt zaferi ne ise, Büyük Taaruzda odur aslında, Sultan Alparslan kimse, Atatürkte odur aslında,

Her ikiside Türk Milletinin şerefi,namusu, bağımsızlığının ve özgürlüğünün sembolü olmuş tarihi liderleridir. Onları ve mücadelelerini birbirleri ile mukayase etmek  Günü, keseyi ve koltuğu kurtaranların harcı ve haddi hiç değildir. 

Tarihi ise onlar gibi  Milletini hür, bağımsız ve tok yaşatabilmek için, Milletinin temiz vicdan sayfasında haktan ve hakikatten yana mücadele  edenler hep yazmıştır ve yazacaktır.

İslamın yaşanması ve yayılması ülküsünün sembolü olmuş Türk Milletini temsilen, söz konusu liderler öncülüğünde emperyalizme karşı Milletin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin sembolü şahsietleri, küçümsemek, hakaret etmek,aşağılamak olsa olsa onların ırki ve fikri devşirmeliklerinden kaynaklanır.

Öğretileri ve beslemelikleri gereği, İslam ahlak ve faziletinden, Türklük gurur ve şuurundan nasiplenemeyip, emperyalizmin kucağında yeşeren ,millet ve müslüman olmaktan bihaber yaşamış , kabile topluluklarına, sahte şeyh ve liderlere biat ve kula kulluk inancı ile yaşayanlara özellikle hatırlatmak isteriz ki,

Sizlerde, kulluk ettiğiniz beşerlerde, Mustafa Kemal Atatürkün ve mücadelesinin ne zerresi nede kesip attığı tırnağın bile olamazsınız..

Okuyucularım iy bilir ki ben asla Atatürkçü değilim, hele Atatürkü suistimal ve istismar edenlerin ise şiddetle karşısındayım.

Lakin bu gün kıldığı namazını , dinlediği ezanını, gölgesinde bağımsız yaşadığı bayrağnı, devletini, vatanını , namusunu, şerefini önce Allah'a sonra Tarihe mal olmuş liderlere borçlu olmalarına rağmen,

Bu gün son yüzyılımızda ırzları, namusları, şerefleri, haysiyetleri, malları, mülkleri emperyalistlerin ayakları altında ezilen bir ıraklıların, suriyelilerin, mısırlıların, İranlıların, Filistinlilerin, Arabistanlıların kaderini yaşamıyorsanız bunuda önce ALLAH'a sonra bu zaferleri ,kurtuluşu  ve kuruluşu nasip ettiği Mustafa Kemal Atatürk'e , silah arkadaşlarına ve aziz Türk Milletine borçlusunuz...

Bizler ! Sizler gibi Alçaklaşmadan, hainleşmeden ;

Mustafa Kemal Atatürk’ü Ne…! günahsız, hatasız bir insan olarak TABULAŞTIRACAĞIZ…! Ne…! onun gölgesinde ahlaksızlığı, soysuzluğu, hırsızlığı MEŞRULAŞTIRACAĞIZ..!

Ne de yüce yaratıcımız Cenab-ı Hakkın İslam ve Peygamber düşmanları nemrutlara, firavunlara, ebu cehillere bile uygun görmediği hakareti, zulmü Reva GÖRMEYECEĞİZ..!

Allah adına din ve peygamberler adına ahkam kesen din tacirleri gibi, 57 yıllık kısacık ömrünü günahıyla sevabıyla eksiğiyle fazlasıyla Türk milletine vakfe etmiş olan Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık, ahlaksızlık göstermeyeceğiz, gösterenlere de tabi ki tahammül ETMEYECEĞİZ..!

Evet o da duyguları, arzuları, heyecanları olan bir insandı
57 yıllık ömrünün büyük bir kısmını Türk Milletine ve Devletine adayan, şahsi olarak belki hata yapan, günah işleyen fakat günümüzdeki Türkiye Cumhuriyetinin bu günle gelmesinde katkısı yatsınamayacak,Türk tarihinin siyasi ve askeri deha özelliği taşıyan liderlerinden biriydi şüphesiz.

Bu sebeple idealist Türk Milleti  olarak, yiğitçe Mustafa Kemalin doğrularını, hizmetlerini ideallerini örnek ALACAĞIZ..!

Fakat, Eksilerini, hatalarını, günahlarını Tarihe , BIRAKACAĞIZ..! 

Ve bu hususla alakalı son olarak “SEVGİDE KEYFİYETİN, SAYGIDA İSE MECBURİYETİN” olması gerektiğini asla UNUTMAYACAĞIZ..!

Türk Milletinin, en son bağımsızlık mücadelesi 30 Ağustos Zafer bayramımız mübarek olsun, Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye idealimize vesile olması dileklerimle..

Ülkesi ve Milleti ile Tarihe Şamil Türk Devletlerinin ve  son Türk Devletimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve bu günlere gelişinde emeği geçen bütün devlet büyüklerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.!

selam-saygı-dua

Ahmet Gökhan YAZICI